muffinka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

A tak si bačujeme

Chcela som sem pôvodne dať niečo pozitívne, niečo čo možno prežívam, niečo, o čom možno len snívam. Ale ako som tak uvažovala, ktorá veta najviac vystihuje môj postoj k životu, k chovaniu druhých a chovaniu svojmu, prišla som na najalibistickejšiu a najprimitívnejšiu frázu povrchného egoistu "len aby to nebolelo"

Uznávam. Ľutujem sa z času na čas. Vpodstate dosť často. Ale vždy si hovorím, že je lepšia sebaľútosť a obdiv ostatných, ktorí anilen netušia aké boje sĺz, trpkosti a pálenia mostov za vecami, čo sa v človeku dejú. Trojprstový hollywoodsky úsmev a pretvárka pokračuje. Ale v skutočnosti sa zožieram každou škárkou vášho prejavu, čo tak nepatrne a neúmyslene odkrýva priveľa pre človeka, ktorý ľudí číta a vníma.

Chýbaš mi. Ťažíš z toho. Je toho toľko, čo Ti chcem povedať. Chcem sa Ti vyplakať a chcem cítiť to kvantum opory, ktorý poskytuješ tak bezprostredne svojou blízkosťou. Ty vieš, že v mojom srdci budeš mať navždy stovky pateticko -úprimných ód, že vždy budeme obaja vedieť jednu vec. Okamih, kedy sa stretnú dve navzájom spojené duše, vo svojom vlastnom malom vesmíre nikdy nič nevymaže.  Bojuj proti tomu ako chceš, zabúdaj, nikdy nezabudneš. Vtedy to otočilo chod môjho sveta a možno bude len jediná vec, ku ktorej sa budem pred koncom utiekať. Naivne, ale je to svetlo, ktoré fakt v Tvojich očiach tlie. Naivne, úprimne - je.
Viem, čo je v Tebe. Viac ako si myslíš. Je však neskoro a tak mlčím. Nemyslím už, predostri mi znova realitu.. len prosím tak, aby to nebolelo.


úprimne | stály odkaz

Komentáre

  1. Vono by to nebyl takovej problém, aby to nebolelo, Muffinko.
    Jenže musíš si pohrát při výběru.Jinými slovy je to vo tom umět si vybrat.To je moc důležitý.
    Musíš to holt skoušet tak dlouho, než Ti to skrátka sedne a nebude to bolet.
    Ale koneckonců jsou tu chytřejší lidi, ti Ti poraděj líp.Tak ahoj ať to fakt tolik nebolí.
    Když něco bolí, není to dobrý celkově jako pro organismus.Vem si ku příkladu, maně vspomenu zábavnou příhodu na vzsayení do Jižních Čech, ale jakože do Rakouska. Mno, moc nechybělo.Ale k meritu věci předmětné. Předmětnou věcí bylo to, že jsem si musel útočným nožem vypáčit bolavej zub. A to bylo něco, to Ti říkám.Raději bych asi rodil. Ale přežill jsem v pohodě.Potočním pískem jsem si vydrhnul zakrvavený maskáče a nikdo si skoro nic nevšimnul.
    Tak se drž a vzhýbej se bolestěm seč můžeš. Drž ,se když máš čeho:-))))
    publikované: 20.06.2010 09:22:46 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014