muffinka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Mladí architekti a dizajnéri cítia

Bratislava stráca pôvodnú tvár, všade tie veľké sklenené krabice.. vraj administratívne budovy a stovky polyfunkčných obytno-obchodných budov. Buď ceny za m2 padajú na hranicu 200 ooo pôvodnej meny, alebo sa stavajú králikárne (viď Obydick). Tu trčí veža, tam búrajú fabriku, zrazu tu každému niečo vadí. Budeme mať luxusný súkromný prístav, vyrúbeme Sad Janka Kráľa.. ak to takto bude pokračovať a pokiaľ budem ja schopná, odsťahujem sa niekde na dedinu. (otázne je momentálne aj kde na dedinu, keďže Marianka, Záhorská Bystrica, Rovinka, Miloslavov, Jarovce a Rusovce sú plné novozbohatlíkov utekajúcich od veľkomesta.. mať bordel cez ulicu, alebo čakať kým ma niekto prejde na prechode Cayennom nie je predstava miesta, kde chcem žiť). Stavebný boom, mali by sme byť radi?
stále sa však nájde niečo pekné, nekomerčné a žiaľ asi nereálne, čo ma poteší.. veď pozrite napríklad na koncepciu Starého mosta... brala by som všetkými desiatimi... ale podľa mňa namiesto zelenej aleje urobíme v pidiblave metro do petržky.hmm

KLIK : http://bratislava.sme.sk/c/4339829/krajsia-bratislava-zahrada-na-starom-moste-preco-nie.html  :)


okolo ulity | stály odkaz

Komentáre

  1. juchuuu
    metrooooo :P
    publikované: 08.03.2009 19:01:29 | autor: Majamaja (e-mail, web, autorizovaný)
  2. jj uz sa
    velmi tesim ved ba je taka velkaa... normalne kym prejdem z jedneho konca na druhy trva to hodinku.. takto to bude za 15min jupp.. :P
    publikované: 08.03.2009 19:04:32 | autor: muffinka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. mohli by ho potiahnut
    rovno do kosic
    publikované: 08.03.2009 19:35:41 | autor: Majamaja (e-mail, web, autorizovaný)
  4. taketo riesenie
    by som brala :))
    publikované: 09.03.2009 07:49:18 | autor: kordelia (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. No, nechcem vám kaziť radosť,
    ale ja som si všimol aj ďalšie nové budovy nakreslené na tých plánoch vedľa starého mosta v terajšom lužnom lese. Dostať zeleň na železnú konštrukciu mosta je chvályhodné, ale nie je to iba zakrytie ničenia prirodzenej zelene železo-betónovo-sklenenými monštrami?
    Generácie našich vnukov nás za toto barbarstvo budú preklínať tak, ako my našich otcov a dedov za Most SNP, ktorým zdevastovali historické územie pod hradom, prípadne za otrasnú budovu SNG, ale aj za kompletné zničenie historických centiier celých miest Topoľčany, Prievidza a mnohé iné.
    Sme nepoučiteľní! Dedovia a otcovia to robili v naivnej viere v hodnoty socializmu, my, resp. naša generácia to robíme zaslepení peniazmi, obrovskými prachmi. Mýlili sa oni, mýlime sa my, pretože skutočné hodnoty sú niekde inde. Kde asi tak?
    publikované: 09.03.2009 08:16:36 | autor: plpko (e-mail, web, autorizovaný)
  6. :)
    Ale ked ja raz budem mat Cayenne, tak dam pozor a nezrazim ta :)
    publikované: 12.03.2009 18:45:04 | autor: Buccy (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. diki buccy :o)
    :)
    publikované: 16.03.2009 21:15:18 | autor: muffinka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014